Anthea om Effy

Effystonem.jpg image by Jcy774

Anthea: She has got so much love in her heart. But the thought of letting it out, showing her cards, scares her to death.

Vampire Diaries 1x14


Oh, my my! Fantastiskt avsnitt. "Fool me once" var helt fantastskt. Absolut underbart. Älskade hur man fick reda på mer om Damon igen. Åh, den här serien blir ju bara bättre och bättre!

Jag älskade hur man vid flera tillfällen såg att Damon har en liten soft spot för Elena. Jag älskar Damon, han är en bad-boy, han försöker inte vara så utan han är det av en riktig anledning. Han är damaged goods och jag älskar det. Jag älskar det och geeks. Stefan är varken eller så han är liksom bara söt och beskyddande (vilket kan vara en ganska sexig egenskap i och för sig..).

Nej, men den här serien är verkligen fantastisk!

Skins very own problem-child OR the Jenny-rollercoaster?


Jag älskar Skins. Har inte tittat på det på hur länge som hellst känns det som.. Men Effy är ju verkligen en stor favoritkaraktär. Och sen den enda anledningen till att ens bry sig om att kika på Gossip Girl lite då och då, Jenny. Är det bara jag eller har det blivit jättedåligt? Eller jag vet ju inte riktigt om det tagit sig, har inte sett något avsnitt sen det Lady Gaga var med i.

Men, vem gillar ni bäst? Effy eller Jenny?

The Secret Life of the American Teenager 2x18


Oh my god, vad Secret Life har blivit bra! Det senaste avsnittet "Let's Try That Again" var helt otroligt bra. Känns som om vi kommit tillbaka till humorn som fanns i första säsongen. Och det gillas.

Jag älskade att Amy och Ricky skulle träna på att kyssas. Jag tror att det kommer föra dem närmre varandra men jag hoppas att de inte blir något mer än det på ett tag. Kanske kan säsongen sluta med att Ricky och Adrian gör slut eller slutar ha sex med varandra då de inte verkar ha något mer än det?

Sen gillade jag att det var så mycket fokus på familjen och speciellt tjejerna och deras mamma-problem. Det gjorde avsnittet interessant och gav en röd tråd åt det hela. Det vet ni ju hur mycket jag gillar! ;) Jag älskade slutet hur Ashley och Annie verkligen sa det högt till varandra att de älskar ju varann. Riktigt gulligt då Ashley inte gärna uttrycker känslor.

Fler sådana avsnitt!

Det tog sin lilla tid men..

.. nu är jag tillbaka! Inte på heltid då jag älskade att inte sitta vid datorn så mycket så jag kommer försöka att sitta mycket mindre än vad jag gjorde innan datorn krashade.

Jag måste bara säga att OH MY GOD vad bra det senaste Vampire Diaries avsnittet var! Jag och min kära vän Emma var helt förbluffade och satt och pratade om det lika längre efter avnittet som själva avsnittet själv. Jag älskade alla återblickar som gjorde att man faktiskt förstod Damon till viss del. Åh, vad bra det var!!


Screencap från avsnittet Children of the Damned

Men det har ju vart bra avsnitt i en massa serier. The Secret Life var riktigt bra med Amys date och Make It Or Break It var riktigt bra med mycket drama. Och Greek sen då! Riktigt bra.

RSS 2.0