Dataproblem

Vårt modem har krashat och jag vet inte när jag kommer kunna få det fixat. återkommer så snart jag kan!


Fan-friendly Lea Michele



Den där tösen verkar vara en riktigt gullig en. Sådär trevlig och glad så man bara inte kan vilja annat än att få bli vän med henne. Dessutom är hon ju vacker som en dröm. Längar verkligen efter att underbara Glee ska börja igen. Det är något med den serien som gör mig så glad. Kanske för att jag älskar musikaler och den serien är ju lite som en musikal?

Make it or break it 1x13

Jag har nu också sett det senaste Make It Or Break It-avsnittet, "California girls". Och åh, vilket bra avsnitt. Inte megafantastiskt med mycket drama men det var ett väldigt fint och känslosamt avsnitt. Jag älskade Damon och Emily scenerna, de var så fina och söta.

Det bästa med det här avsnittet måste nog vara när Damon berättade hur osäker han var med att Emily är en sån stjärna och ett sånt kap. Det tyckte jag var riktigt gulligt! Och så gillade jag att Lauren verkligen försökte hjälpa Carter även om det betyder att hon måste ljuga för Kaylie som hon nu äntligen blivit vän med. Och åh, jag älskade kyssen mellan Payson och Nicky. Såå söt!!

The Secret Life of the American Teenager 2x15



Okej, nu börjar det likna något! Jag har precis sett klart det femtonde avsnittet av Secret Life's andra säsong, "Loved and lost". Riktigt bra avsnitt. Hade den där röda tråden som saknats i tidigare två avsnitt och det var alldeles lagom mycket drama. Det var oväntat och spännande.

Jag älskade att Amy och Ricky äntligen löste sina problem men att han strök hennes hår, nej tack. Jag vill verkligen inte att de ska börja flirta och så medans han fortfarande är i en relation. Men visst såg han lite glad ut över att hon och Ben var över? Han säger ju tvärt om men visst såg han lite glad ut? 

Längtar till nästa avsnitt för att se hur det blir med Adriane och Ricky och vad Adriane kommer säga till Amy och speciellt hur Amy kommer reagera. Kommer hon var sådär bitchig som bara hon kan vara, kommer hon bara vara misstänksam, kommer hon vara öppen för det Adriane säger eller kommer hon kanske vara örlägen för att hon inte var mogen nog att inleda det samtalet?


The Golden Globe Awards



BEST MOTION PICTURE, DRAMA

Avatar

BEST MOTION PICTURE, MUSICAL OR COMEDY

The Hangover

BEST DIRECTOR

James Cameron, Avatar

BEST DRAMATIC ACTOR
Jeff Bridges, Crazy Heart

BEST DRAMATIC ACTRESS
Sandra Bullock, The Blind Side

BEST ACTOR, COMEDY OR MUSICAL
Robert Downey Jr., Sherlock Holmes

BEST ACTRESS, COMEDY OR MUSICAL
Meryl Streep, Julie & Julia

BEST SUPPORTING ACTOR
Christoph Waltz, Inglourious Basterds

BEST SUPPORTING ACTRESS
Mo'Nique, Precious

BEST ANIMATED FILM
Up

BEST FOREIGN LANGUAGE PICTURE
The White Ribbon

BEST SCREENPLAY

Jason Reitman and Sheldon Turner, Up in the Air

BEST ORIGINAL SCORE
Michael Giacchino, Up

BEST SONG
"The Weary Kind" (Ryan Bingham and T Bone Burnett), Crazy Heart

BEST TV SERIES, DRAMA
Mad Men

TV SERIES, MUSICAL OR COMEDY

Glee

BEST ACTRESS, TV DRAMA

Juliana Margulies, The Good Wife

BEST ACTOR, TV DRAMA
Michael C. Hall, Dexter

BEST ACTOR, TV MUSICAL OR COMEDY
Alec Baldwin, 30 Rock

BEST ACTRESS, TV MUSICAL OR COMEDY
Toni Collette, The United States of Tara

BEST MINISERIES OR MOTION PICTURE MADE FOR TELEVISION
Grey Gardens

BEST PERFORMANCE BY AN ACTRESS IN A MINISERIES OR A MOTION PICTURE MADE FOR TELEVISION
Drew Barrymore, Grey Gardens

BEST PERFORMANCE BY AN ACTOR IN A MINISERIES OR A MOTION PICTURE MADE FOR TELEVISION
Kevin Bacon, Taking Chance

BEST PERFORMANCE BY AN ACTRESS IN A SUPPORTING ROLE IN A SERIES, MINISERIES OR MOTION PICTURE MADE FOR TELEVISION
Chloe Sevigny, Big Love

BEST PERFORMANCE BY AN ACTOR IN A SUPPORTING ROLE IN A SERIES, MINISERIES OR MOTION PICTURE MADE FOR TELEVISION
John Lithgow, Dexter

One Tree Hill: season one, episode one


Chad Michael Murray. En screencap från det allra första avsnittet av OTH. Han är riktigt snyggig. Mums säger jag!

The Art of Elysium's Third Annual Black Tie Charity Gala



Åh, titta vad snygga dom är! Jessica Szohr blir ju bara snyggare och snyggare för varje dag som går. I första säsongen av Gossip Girl tyckte jag inte att hon var speciellt snygg men som sagt, ju mer tid som gått ju snyggare har hon blivit. Och Ed Westwick, alltid lika smashing. Dock fördrar jag honom när han inte är så uppsnoffsad utan när han kör på sin lite indiestil. Då ser han ut som en riktig man, vilket jag gillar ;)

Efter en helg av inga inlägg blev det nu två på raken. Haha, så kan det gå!

New Moon


Äntligen har jag sett New Moon! Det tog ju sin lilla stund innan det äntligen hände nu i helgen. Jag vet inte varför jag inte pallrat mig iväg tidigare för att se den.. Kanske för att jag inte ville gå på premiären som alla andra och när jag ville se den hade alla redan gjort det. Hmm, kan ju vara därför.

Den är, precis som alla säger, riktigt bra. Om man inte hade läst boken hade den verkligen inte vart lika bra. Men det är väl som med den första. Jag tyckte filmen sög då jag inte hade läst boken. Jag läste boken, såg filmen igen och gillade den. Inte älskade på ett "twi-heart" sätt utan bara gillade den verkligen. För er som är lite sega som jag: dra inte ut på det mer, se den nu.

Handling:
Bella firar sin födelsedag tillsammans med sin pojkvän och vampyr, Edward, och hans familj. Bella skär sig i fingret på ett papper, och Edwards bror tappar kontrollen och försöker attackera henne. Händelsen får Edward att tänka över sitt och Bellas förhållande, och han beslutar sig för att lämna henne. Bella sjunker ner i ett djupt mörker, och det verkar som att ingenting kan få henne att hitta tillbaka till livet igen.. Inget verkar ljust, inte innan Jacob kommer in i bilden.

Skådespelare:
Kristen Stewart - Bella Swan
Robert Pattinson - Edward Cullen
Taylor Lautner - Jacob Black
Jackson Rathbone - Jasper Hale
Ashley Greene - Alice Cullen
Peter Facinelli - Carlisle Cullen
Kellan Lutz - Emmett Cullen
Nikki Reed - Rosalie Hale
Elisabeth Reaser - Esme Cullen
Michael Sheen - Aro
Jamie Campbell Bower - Caius
Christopher Heyerdahl - Marcus
Dakota Fanning - Jane
Chaske Spencer - Sam Uley
Alex Meraz - Paul 


Friday I'm In Love


Fotokälla: weheartit.com

Det var som jag trodde. Efter att få komma ut en stund mådde jag bättre. Jag blev allmänt gladare. Det gillas! Just nu sitter jag och lyssnar på musik och ska snart äta med familjen för att sen kanske ut på trevligheter? Vet inte riktigt vad som händer ikväll. Kanske stannar jag hemma?

Just det, det jag gjorde idag var bland annat att hämta ut ett paket på posten. Det var ett paket på E.L.F. Jag ska testa de olika sminkprodukterna så kanske det blir ett inlägg om vad jag tyckte om dom här. Om det är något ni är interesserade av?

Nu, MAT!

Dagens låt


You appear just like a dream to me


En riktigt bra video av Maria som driver bloggen Huddleformation.


Idag har varit en jobbig dag. Allt har bara känts tungt. Jag tänkte att jag skulle bearbeta lite saker med att gå och uträtt lite ärenden om en stund. Det fungerar nog. Frisk luft gör nog susen, det brukar det göra!

Vampire Diaries 1x11


Åh, vad jag längtar! Tror det kommer bli ett riktigt bra och annorlunda avsnitt då det ser ut som om serien kommer lämna Mystic Falls i det här avsnittet. Sen vill jag ha fler Damon/Elena scener så ur den synvinkeln tror jag det här avsnittet kommer bli riktigt bra.

Make it or break it 1x12


Jag har först nu sett de senaste Make it or break it avsnittet "Follow the leader". Riktigt bra! Så mycket bättre än Secret Life. Jag tycker den här serien har fått en bra start, speciellt om man jämför med Secret Life. Jag gillar Razor. Han kommer nog röra upp en massa drama, och det gillas!

Det märks tydligt att Razor vill ha Emily och jag tyckte faktiskt det var lite lågt av Damon att gå bakom Razors rygg, speciellt som han hade sagt till honom att inte göra det. Men när det kommer till vem Emily ska vara med.. Där har jag ingen uppfattning om hur det ska vara. Jag gillar ju som sagt Razor men sen gillar jag Emily och Damon tillsammans också..

Vi får helt enkelt se hur det blir!

Quote by Mr. Ed Westwick


"There's no reason not to stay grounded. What am I really doing, baby? Saving the world? Nah, I'm on television."
- Ed Westwick

You Know You Want It



Stylisten till Gossip Girl, Eric Daman, har släppt en bok som heter "You Know You Want It" och flera Gossip Girl skådisar med honom på firandet av publiceringen den 12 januari.

Jag tycker att Leighton gjorde en sån miss här. Hon ser hemsk ut. Skulle aldrig ta på mig någonting sådant.. Alla andra ser nästan perfekta ut. Sebastian Stan, som står bredvid Ed i första bilden, har på sig de mest perfekta kläderna en kille kan ha: jeans, t-shrit och boots. Sen ser ju Ed ut som en dröm..

Michelle skulle bara haft en lösare uppsättning och tagit bort skärpet så hade hon vart tipptopp. Blake och Jessica ser också helt fantastiska ut. De är typ perfekta här!

The Secret Life of the American Teenager 2x14



Avsnittet Till It's Gone var något, men bara något, bättre än det föregående som inte var speciellt bra. Lite mer drama men det hade ingen riktig röd tråd som kröt ihop hela avsnittet. Förutom att alla går bakom ryggen på sina respektive. Nej, inget höjdaravsnitt..

Jag längtar dock efter att få veta hur Adriane gör nästa avsnitt. Jag älskade hennes ansiktsuttryck. Såg ni hur hennes överläpp typ lyftes så som den gör på en arg tjur i tecknade serier? Haha, priceless!

Kalla mig Mrs Echolls



Ja, jag vill gifta mig med Logan Echolls. Inte skådespelaren Jason Dohring utan Logan. Han är ju så sööt! Till sättet menar jag. Han är ju lite av den där bad boy'en som jag är så svag för plus att han verkligen bryr sig om folk i sin närhet. Okej, han kanske inte alltid visar det på det bästa sättet men jo, jag vill gifta mig med honom!

Veronica Mars är nog en av de bästa serierna någonsin! Ligger på delad plats med Ally McBeal, men fortfarande under Vänner.

A bad boy with the face of a pretty boy


Ian Somerhalder. ÅHH, vad snygg han är! Hotness eller vad?

Jag sitter just nu och tittar lite på "gamla" Vampire Diaries avsnitt. Och jag kom på att jag måste bara slänga in en bild på snyggsnygga Ian Somerhalder.


Insnöad


The Dandy Warhols - We Used To Be Friends


Det är låten i öppningssekvensen för Veronica Mars. Jag blir helt insnöad när jag tittar på fantastiska serier som den. Sen är låten hur bra som helst! Vad tycker ni om den? Och brukar ni också bli helt insnöade på något speciellt?

Oh my god, oh my god, oh my god!






Snubblade över de här bilderna av James Marsters. Jag kunde inte ens vara tyst när jag såg dom. Jag sa högt för mig själv "Oh, my god, oh my god, oh my god" ganska många gånger. Jag menar ju, hur sexiga är inte de här bilderna? Åh, vad han är snygg här!

På senare år har han ju gått och blivit lite rynkig och sliten men trots det är han fortfarande snygg men inte lika som på bilderna ovan, där är han ju som en grekisk gud. Med en riktigt snygg ride. Skulle inte tacka nej till någon av dom..


People's Choice Awards

Vinnare:

Årets manliga skådespelare - Johnny Depp
Årets kvinnliga skådespelare - Sandra Bullock
Årets actionstjärna - Hugh Jackman
Årets komedistjärna - Jim Carrey
Årets kvinnliga skådespelargenombrott - Miley Cyrus
Årets manliga skådespelargenombrott - Taylor Lautner
Årets on-screen grupp - The Twilight Saga

Årets independentfilm - Inglourious Basterds
Årets komedifilm - The Proposal
Årets tv-drama - House
Årets tv-komedi - "The big bang theory"
Årets manliga tv-drama skådespelare - Hugh Laurie
Årets kvinnliga tv-drama skådespelare - Katherine Heigl
Årets kvinnliga tv-komedi skådespelare - Alyson Hannigan
Årets manliga tv-komedi skådespelare - Steve Carell
Årets tv-drog - True Blood
Årets tv-tävling - American Idol
Årets manliga artist - Keith Urban
Årets kvinnliga artist - Taylor Swift
Årets countryartist - Carrie Underwood
Årets artistgenombrott - Lady GaGa
Årets rockband - Paramore
Årets musiksamarbete - Run This Town
Årets R&B artist - Mariah Carey
Årets pop artist - Lady GaGa
Årets nya tv-drama - "Vampire Diaries"
Årets nya tv-komedi - "Glee"

Årets djurprogram - Dog Whisperer
Årets web celeb - Ashton Kutcher
Årets familjefilm - "Upp"
Årets franchise - The Twilight Saga
Årets pratshow - The Ellen DeGeneres Show
Årets sci-fi/fantasy program - Supernatural
Årets hiphop-artist - Eminem

De i fet stil är de jag tycker förtjänar lite extra uppmärksamhet. Men grattis till alla vinnare!

"You're a marshmallow, Veronica Mars"



Idag fick jag ett ryck. Jag kom på att jag vill titta på Veronica Mars. Så nu tänkte jag lägga mig lite bekvämt i sängen med någonting gott att äta och sträcktitta på några avsnitt från första säsongen av Veronica Mars.

Jag älskar humorn i den serien. Den är så sarkastisk, ibland vimsigt och ibland på ett mörkt sätt, jag älskar det! När den är sådär vimsig påminner det mig väldigt mycket om Gilmore Girls. Också en fantastiskt rolig serie.

Nej, nu ska jag fortsätta min torsdagkväll med seriemys!

Love Sucks


Jag längtar verkligen efter att den här underbara serien ska börja igen. Den har premiär på kanalen CW i USA den 21 januari. Då kan vi se den online ca ett dygn senare.

Ljudet av ditt hjärta



Jag hade aldrig läst Eclipse förut. Nu har jag det och oj! Jäklar vad bra den var! Jag tror jag tyckte bäst om den här boken, men jag är inte säker. Riktigt bra var den iaf! Den var både rolig (skrattade på flera ställen), sorglig, härlig och oväntad. Helt makalös! Håller ju typ jämna steg med Harry Potter och Fenixordern. Riktigt bra!

Det är svårt att beskriva vad som är så bra med den då det nog är helheten. Men jag måste säga att jag nog blev ett ännu större Jacob fan. Han är så himla bra beskriven att det ställer Edward i skuggan. Jag går omkring nu och är lite småkär i honom. Lite som jag var i Weasley-tvillingarna i HP-serien.

Nej, för att förstå hur bra den här boken var, måste man läsa den!

Och, ja, jag sitter och sträckläser Twilight serien!

The beautiful boy from Glee


Mark Salling.
Han är verkligen makalöst snygg! Men sen är jag en sucker för killar med markerad haka och käklinje. Vilket han verkligen har. Lite i saknad av megabraiga Glee sitter jag och tittar på honom.. Och drömmer lite grann..

The Secret Life of the American Teenager 2x13



Hmm, måste säga att det var ett ganska till intetsägande avsnitt. Det var inte dåligt, inte bra, utan det kändes bara som det saknades nån riktigt omvändande händelse. Det brukar ju alltid finnas ett peripeti i varje avsnitt, dock i olika storlekar men alltid händer det någor som knnyter ihop hela avsnittet. Det saknades i det här.

Utöver det så älskar jag att Secret Life är tillbaka! Det är en av mina favoritserier någonsin. Oftast har den en rolig och vitsig dialog som är lätt att följa. Interessanta intriger, mycket drama och väldigt olika karaktärer. Det är helt enkelt bara en riktigt bra serie!

Happy, happy, happy!



Det här ska ta upp min tisdagsmorgon. Upp i hyffsad tid, göra frukost och sen sitta en och en halv timme med dessa serier som börjar igen. Secret Life hade bara ett avbrott i säsongen medans det blev en ny säsong för Make It or Break It. De ska alltså gå idag i USA och det betyder att de kommer finnas online imorgon bitti. Yay!

Update: Jag hade väldigt fel där, det är inte en ny säsong alls. Den fortsätter med avsnitt 11.

Den enda. Min enda.



"Sov, min Bella. Dröm vackra drömmar. Du är den enda som någonsin rört vid mitt hjärta. Och det kommer alltid tillhöra dig. Sov, min enda kärlek."

The Twilight Saga: Eclipse / Ljudet av ditt hjärta


Please, hold me. And please, if you can, love me too.


Just nu saknar jag verkligen att ha en pojke att klänga lite på. Behöver en stor dos kärlek. Och det är snart..

"If I can't have all of you.."


Spike
: You should go.
Buffy: I thought we were having fun.
Spike: Yeah, now. But eventually your friends are going to figure out a way to bring you back to living color. Get dressed if you can find your clothes and push off, 'cause if I can't have all of you...[looks down]... Hey, that's cheating.

Buffy the Vampire Slayer 6x11

100 girls


Jag har precis tittat på filmen 100 girls och jag måste säga att jag är positivt överaskad. Jag hade funderat på att titta på den tidigare men ångrat mig då den inte verkade så bra. Men idag, trött som man är, orkade jag inte surfa runt och leta efter nån bra film utan slog igång Voddler och tittade på den här.

Jag tyckte den här filmen var ovanligt insiktsfull för att vara en tonårsfilm som centrerar kring sex. Den handlar också mycket om manlig och kvinnlig dynamik. Det var faktiskt interessant att lyssna på vad Matthew ansång om kvinnor och hur han såg på skillnaderna mellan män och kvinnor. Men konstant på ett kul och vitsigt sätt. Rekomenderas, speciellt för långsamma eftermiddagar!

Handling:
Matthew, som just börjat på college, befinner sig i en hiss i skolans område med en tjej han inte hinner se ansiktet på när strömmen går och de fastnar i hissen. De har sex tillsammans men när han vaknar är strömmen igång och tjejen borta. Matthew blir blixtkär i tjejen vars ansikte han aldrig sett. Det enda han vet om henne är att hon bor i flickornas studenthem, men där bor även över hundra andra tjejer. Fast besluten att hitta sin drömtjej beger han sig ut på jakt på sin tjej.

Skådespelare:
Jonathan Tucker -  Matthew
Emmanuelle Chriqui -  Patty
James DeBello -  Rod
Katherine Heigl -  Arlene
Larisa Oleynik -  Wendy
Jaime Pressly -  Cynthia
Marissa Ribisi -  Dora
Johnny Green -  Crick


Gott Nytt År 2010


Hemma. Ska sova. Vakna bakfull imorgon. Nej. Vill inte.


RSS 2.0